Hej kære medlemmer.
Vores ønske om at afholde generalforsamling på fredag den 23. april kan desværre ikke gennemføres på grund af corona restriktioner.
Vi har derfor besluttet os for at udskyde generalforsamling til den 2 juli kl. 18.30, hvor vi vil starte med at afholde et gåse- og andemøde, og herefter gå over til afvikling af vores generalforsamling.
Vores bukkemøde den 4. maj, har vi besluttet at fastholde. idet vi kan afvikle dette møde hvor der uddeles kort og informationer om bukkejagten. Idet restriktionerne sikkert ikke er lempet på dette tidspunkt, vil dette møde forgå udendørs, og der kan efterfølgende afhentes rullelister med datoer for jagten i klubhuset for dem som ikke møder op den 4 maj.
Giv venligst bekeden videre til dem som ikke er på Facebook.
Forsat godt forår til Jer alle, og med håb om vi snart igen kan mødes i en større forsamling.